Make your own free website on Tripod.com

gambang.mid
GAMBANG SULING
Written by :Ki Nartosabdo

Gambang suling ngumandang swarane
Tulat tulit kepenak unine
Unine mung nrenyukake
Barengan lan kentrung ketipung suling
Sigrak kendangane